Menetrendi kérdőív




Kíváncsiak vagyunk, hogy az utasok elégedettek-e a jelenlegi menetrenddel, illetve, hogy ha rajtuk múlna, akkor hogy nézne ki az, miket változtatnának rajta. Ezért készítettünk egy kérdőívet.









A kérdőív kitöltésével az utasok kiválaszthatják, hogy a munkába járásukhoz hány órakor lenne ideális a vonat/vonatok érkezése a Nyugati pályaudvarra, valamint, hogy melyik indulási időpontok lennének a legmegfelelőbbek számukra a Nyugati pályaudvarról hazafelé. 

A kitöltés során azok az utasok, akik a külvárosba (Pestszentimre) járnak dolgozni vagy tanulni, azok a Nyugati pályaudvarra való érkezésből vonjanak le kb 30 percet. Pl: Ha valakinek a 7:10 lenne a legideálisabb érkezés Pestszentimrére (Lajosmizse felől), azok válasszák ki a 7:42-kor érkezzen a Nyugatiba lehetőséget.

Azoknak, akiknek észrevételei, ötletei vannak a menetrenddel kapcsolatban, a kérdőív végén leírhatják azt. Összesen 10 kérdés van, ez körülbelül 4-5 percet vesz igénybe.

A kérdőívet 2 hétig lehet kitölteni. Az ez idő alatt beérkezett válaszok alapján egy menetrendi tervezetet készítünk, melyet majd megosztunk a blogban és a blog Facebook oldalán.

A kérdőív nem hivatalos! Csupán a blog szerkesztői kíváncsiak a véleményükre.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések