G43 - Új járat KöKiről

Fotó: Radixxx (A kép illusztráció)



2013. december 15-től, vasárnaptól egy új átszállási lehetőség adott a lajosmizsei utasok számára. Kőbánya-Kispestről óránkét indulnak vonatok Székesfehérvárra.









Vasárnaptól a lajosmizsei vasútvonal utasai már egy átszállással eljuthatnak Érdre, Velencére vagy Székesfehérvárra, ugyanis a 2013/2014-es vasúti menetrendtől gyorsított személyvonatok fognak közlekedni Kőbánya-Kispest és Székesfehérvár között.

Az új gyorsított személyvonatok menetrendje nem épp a lajosmizsei vonatokhoz vannak igazítva (igaz nem is ez volt a cél). Míg Lajosmizse felől a vonatok érkezése után 1 perccel indulnak Székesfehérvárra, addig ellenkező irányban a lajosmizsei vonatok indulása előtt 3 perccel érkezik meg a gyorsított személyvonat Kőbánya-Kispestre, ami nem minden esetben lesz elegendő az átszálláshoz.

A MÁV-Start idén először vezeti be a viszonylat számozást, hogy az utasok egyszerűbben tájékozódjanak. A Kőbánya-Kispest és Székesfehérvár között közlekedő gyorsított személyvonatok a G43-as számot kapták. További információk az Érd környéki vonatok fejlesztéséről.

A blog szerkesztője által összeállított menetrend Lajosmizse felől Székesfehérvár felé
A blog szerkesztője által összeállított menetrend Székesfehérvár felől Lajosmizse felé


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Írd le véleményedet a bejegyzésről!

Népszerű bejegyzések