Kisiklott egy lajosmizsei vonat [FRISSÍTVE]

Pénteken késő este kisiklott egy Nyugati pályaudvarról Lajosmizséig közlekedő személyvonat Táborfalva és Felsőlajos között.


Pénteken, 22:30 után nem sokkal, a táborfalvi Határ úti kereszteződést követően, már Bács-Kiskun vármegyében kisiklott a Nyugati pályaudvarról 20:18-kor induló lajosmizsei személyvonat. A motorvonat egy, a viharban kidőlt fára hajtott rá, ez okozta a balesetet. Személyi sérülés nem történt. 

A lajosmizsei és kecskeméti vonatok helyett szombaton késő délelőttig pólóbuszok közlekedtek Táborfalva és Lajosmizse között. A vonatok 20-60 perc késéssekkel közlekedtek.

A vihar péntek este több helyen is károkat okozott a vasúton. A Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között csak a dízel vonatok (azaz csak a lajosmizseiek) tudtak közlekedni, mert meghibásodott a felsővezeték.

Az utasok elszállítására egy Uzsgyi motorvonatot állítottak forgalomba a lajosmizsei vonalról mentesítő járatként a két állomás között. A 22:33-kor induló vonat pénteken kimaradt, a 23:33-as pedig csak 0:08-kor hagyta el a pályaudvart.

A 40-es Uzsgyit Táborfalva állomás első vágányán állították félre. 





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések