Kigyulladt egy lajosmizsei vonat mozdonya

Szerda reggel fél nyolc körül kigyulladt egy Lajosmizsétől Budapest-Nyugati pályaudvarig közlekedő személyvonat mozdonya Kőbányán.


A Lajosmizséről 5:41-kor induló, 2917 sz. személyvonat mozdonya Kőbánya-Kispest és Kőbánya alsó között, a Richter Gedeonnál kigyulladt. Az utasokat a vonatról leszállították, személyi sérülésről nincs információ. Az érintett szakaszon mindkét irányban állt a forgalom. 






8:20-tól egy vágányon megindult a forgalom. A lajosmizsei és a ceglédi vonalon késesekre kell számítani. A meghibásodott szerelvényt vissza húzták Kőbánya-Kispestre.

Fotó: telex.hu



A képek szerzői ismeretlenek.








Megjegyzések

  1. Ezeket már rég ki kellett volna vonni a forgalomból. Szörnyű hangosak nap mint nap élvezhetjük Lajosmizsén mikor órákat járatják hajnalban. Környezetvédelem mi? Mi gázolajat pocsékolnak! Nem is értem. 😡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Normális karbantartás kell nem kivonás!!!!!

      Törlés
    2. Pontosan, karbantartva jól működhetnének!

      Törlés
  2. A MÁV-nak 36 db ilyen szovjet mozdonya van, ebből 18 (már csak 17) üzemképes. Ez a példány 47 éves és 2,7 millió km-t tett meg eddig..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne zavarjon hogy ez magyar ganz gyartmanyu es nem szovjet

      Törlés
    2. jaj Istenem…. “milyen hangos,tralala” ki kérte h oda kell költözni? most komolyan ennyire sok ember mindenért a környezetét okolja?Hát 30 éve 20 éve 40 éve kit zavart h hangos?!Az h kigyullad,tönkremegy, az meg nem a mozdony hibája,hanem a karbantartás hiányával van baj. Kicsit sem furi h az elmúlt 2-3 hónapban,nagyon ráültek ezekre a témákra?! Vajon kinek a pénzén és milyen formában szeretnének vásárolni majd?! Mit csinál a jelenlegi kormány? Te! XY. tedd véletlenül tönkre azt a céget, mi majd átvesszük valamilyen formában, és majd láss csodát,bebizonyítjuk h tud az működni. Ugyan ezt csinálták a BKV-val is és sok más céggel. El kell hitetni és tenni kell róla h nem tud működni.

      Törlés
  3. Ennyit a MÁV teljesítményéről...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Írd le véleményedet a bejegyzésről!

Népszerű bejegyzések