Az elmúlt 7 nap eseményei

A lajosmizsei vonalon mindig történik valami. Rövid összefoglaló az elmúlt hét nap eseményeiről.

Múlthét csütörtökön a Lajosmizséről 20:41-kor Budapest-Nyugati pályaudvarra induló személyvonat mozdonya (418 112) Felsőlajosnál, a nyílt pályán meghibásodott, ezért nem közlekedtek a vonatok Lajosmizse és Táborfalva között. A forgalom éjfél után indulhatott meg, miután a szerelvényt elvontatták.
Késő este vontatják a műszaki hibás szerelvényt

Hétfőn délután, a Nyugati pályaudvarról 17:18-kor induló vonat mozdonyából (418 156) a kiszivárgó olaj Inárcs-Kakucs állomáson lángra kapott, amit a tűzoltóknak hamar sikerült eloltaniuk.
A tűzeset nyomai Inárcs-Kakucs állomáson

Szerda délelőtt, a Nyugati pályaudvarról 7:18-kor induló vonat mozdonya (418 178) Lajosmizse állomás bejáratánál meghibásodott. A szerelvény egy órán át elzárta a pályát Táborfalva és Lajosmizse között. A vonat később egészen Táborfalváig el tudott vánszorogni, ahol késő estig várt a segélygépre, hogy elvontassák.
A műszaki hibás szerelvény Lajosmizse állomás bejáratánál.

Tegnap este a Nyugati pályaudvarról 19:18-kor induló vonat Felsőlajosnál egy ismeretlen embert elgázolt. A vasúttársaság vonatpótló autóbuszokat rendelt Táborfalva és Lajosmizse közé.

Megjegyzések

  1. Hát na, és amennyi utas van nap mint nap Lajosmizse és Dabas közt... Ennél nagyobb utasszámú vonalat bezártak annó Békés és Murony közt...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Írd le véleményedet a bejegyzésről!

Népszerű bejegyzések