Kőbánya-Kispestről a Balatonra


Ezt a bejegyzést azoknak szánom, akik idén nyáron a Balatonra terveznek utazni a lajosmizsei vasútvonal menti településekről vonattal.

Először is a kedvezményekről:

Azok az utasok, akik érvényes, dolgozói vasúti bérlettel rendekeznek, szeptember 30-ig az ország bármely pontjára válthatnak 33%-os kedvezményű jegyet, így a Balaton felé is.

Balaton24 és Balaton72:

Új, balatoni napijegyeket vezet be a MÁV-Start, amelyek korlátlan utazási lehetőséget biztosítanak a Balaton körüli állomásokon, valamint a Balatonfenyvesi Kisvasúton 24, vagy 72 órán keresztül.  A 24 órás jegy felnőtteknek 990 Ft, a 72 órás 2490 Ft. A MÁV applikációból történő vásárlás esetén 10% kedvezmény jár.


Balatoni vonatok Kőbánya-Kispestről indulási sorrendben 
2020. június 20-tól augusztus 30-ig:

Ne feledd! 2020. július 4-től 19-ig Dabas és Kőbánya-Kispest között vonatpótlás lesz!

07:31-kor indul a Szolnoktól Fonyódig közlekedő NAPFÜRDŐ gyorsvonat, amely a nyári menetrendben csak  szombaton, vasárnap és ünnepnapokon közlekedik.

07:47-kor indul a Kőbánya-Kispesttől Tapolcáig közlekedő TEKERGŐ gyorsvonat, amely a nyári menetrendben naponta közlekedik.

09:47-kor indul a Kőbánya-Kispesttől Tapolcáig közlekedő TEKERGŐ gyorsvonat, amely a nyári menetrendben csak szombaton, vasárnap és ünnepnapokon közlekedik.

09:52-kor indul a Záhonytól Balatonszentgyörgyig közlekedő ARANYPART Expressz vonat, amely a nyári menetrendben naponta közlekedik.

10:17-kor indul a Szegedtől Keszthelyig közlekedő ARANYHÍD Expressz vonat, amely a nyári menetrendben naponta közlekedik.

11:47-kor indul a Záhonytól Tapolcáig közlekedő TEKERGŐ gyorsvonat, amely a nyári menetrendben naponta közlekedik.

13:47-kor indul a Kőbánya-Kispesttől Tapolcáig közlekedő TEKERGŐ gyorsvonat, amely a nyári menetrendben csak pénteki napokon közlekedik.

15:47-kor indul a Kőbánya-Kispesttől Tapolcáig közlekedő TEKERGŐ gyorsvonat, amely a nyári menetrendben csak pénteki napokon közlekedik.

17:47-kor indul a Kőbánya-Kispesttől Tapolcáig közlekedő TEKERGŐ gyorsvonat, amely a nyári menetrendben csak pénteki napokon közlekedik.

Forrás:


Azok, akik nem tudnak betelni a Desiro motorvonatokkal, a Budapest-Déli pályaudvar és Balatonfüred között közlekedő Katica sebesvonatokban kiélhetik magukat... :)

Iratkozz fel a blog YouTube csatornájára és nézd a lajosmizsei vonatokat 4K minőségben:



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések