Ritkábban közlekednek a Volánbusz járatai


Tanszüneti menetrend, elégséges szolgáltatás, készpénzmentes fizetés. Korlátozások és változások több közlekedési vállalatnál. A vonatok menetrendje még nem változik.

Mától elérhető a készpénzmentes fizetés a Volánbusz járatain. További részletek az alábbi videón:


2020. március 25-től, szerdától a koronavírus miatt a Volánbusz minden országos, regionális és elővárosi járata a további intézkedésig a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint fog közlekedni.


Ez annyit tesz, hogy a fekete háromszöggel iskolai előadási napokon jelölt (tanítási napokon közlekedő) autóbuszok nem indulnak. Helyettük a legtöbb vonalon az üres háromszöggel tanszünetben munkanapokon jelölt (tanítási szünetben munkanapokon) közlekedő buszok fognak indulni. 

Összeszedtük a lajosmizsei vasútvonallal párhuzamosan közlekedő és a csatlakozó vonalak menetrendjét.


A Budapest-Népliget autóbusz pályaudvarról iskolai előadási napokon14:30-kor  Örkény, Pusztavacsi elágazásig induló busz nem közlekedik.
A Kecskemét autóbusz állomástól iskolai előadási napokon14:30-kor  Dabas, Sári híd megállóig közlekedő busz nem közlekedik.


A Budapest, Népligetből iskolai előadási napokon6:00-kor iskolai előadási napokon14:45-kor és iskolai előadási napokon16:15-kor Újhartyánig közlekedő járatok nem indulnak, de közlekedik a Népligetből tanszünetben munkanapokon7:00-kor Újhartyánig közlekedő busz.
Az Inárcsról iskolai előadási napokon14:32-kor Újhartyánig és az Inárcsról iskolai előadási napokon15:28-kor Újlengyel felé induló járatok sem közlekednek.

Az Újhartyán, Szerviz megállótól iskolai előadási napokon4:30-kor iskolai előadási napokon5:45-kor iskolai előadási napokon6:20-kor iskolai előadási napokon6:25-kor iskolai előadási napokon7:45-kor 
iskolai előadási napokon13:40-kor és iskolai előadási napokon15:30-kor Inárcs / Budapest felé közlekedő járatok sem indulnak.


A vonalon közlekedő járatok egyike sem fog közlekedni.


A vonalon a iskolai előadási napokon jellel jelölt buszok helyett az tanszünetben munkanapokon jellel jelölt autóbuszok közlekednek


A vonalon a iskolai előadási napokon jellel jelölt buszok helyett az tanszünetben munkanapokon jellel jelölt autóbuszok közlekednek


A vonalon a iskolai előadási napokon jellel jelölt buszok helyett az tanszünetben munkanapokon jellel jelölt autóbuszok közlekednek


A vonalon a iskolai előadási napokon jellel jelölt  autóbuszok nem közlekednek.


A Budapest-Népliget autóbusz pályaudvarról iskolai előadási napokon9:15-kor Ócsa, Akácos utcáig közlekedő járat nem közlekedik, de közlekedik a Népligetből tanszünetben munkanapokon5:15-kor induló busz.

Az Ócsa, Akácos utcától iskolai előadási napokon13:20-kor Budapest, Népliget felé induló járat nem közlekedik.
Az Ócsa, Bolyai J. gimnázium megállótól iskolai előadási napokon16:05-kor Ócsa, Árpád utcáig közlekedő busz nem indul.


A Ladánybene, aut. vt-től iskolai előadási napokon6:50-kor Lajosmizsén át Kecskemétre közlekedő autóbusz nem közlekedik.


A vonalon a iskolai előadási napokon jellel jelölt  autóbuszok nem közlekednek.

Budapesten múlthét csütörtök óta tanszüneti menetrend szerint közlekednek a járatok.

Kecskeméten a KEKO tájékoztatása szerint március 23-án üzemkezdettől a járványügyi helyzetre való tekintettel elégséges szolgáltatást vezetnek be, amely annyit tesz, hogy több buszvonalat összevontak, valamint a legforgalmasabb vonalon is csak alig óránként, vagy napi néhányszor fog busz közlekedni. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések