Nyári vágányzár



Kőbánya Teher és Kőbánya-Kispest állomások közötti vasúti pályaszakaszon, valamint Nagykőrös és Kecskemét állomásokon végzett karbantartási munkálatok miatt július 20. és augusztus 25. között vágányzári menetrend lesz a lajosmizsei, a ceglédi, a szegedi és a lakitelki vasútvonalon.





142 Budapest - Lajosmizse - Kecskemét



Az S21-es vonatok csak Kőbánya-Kispest és Lajosmizse között fognak közlekedni, valamint július 20-21 késő esti és hajnali vonatok helyett Dabas és Lajosmisze között vonatpótló autóbuszok fognak közlekedni.



A Lajosmizse és Kecskemét között közlekedő S210-es vonatok helyett Kecskemét alsó és Kecskemét között vonatpótló autóbuszok fognak közlekedni.

100 Budapest - Cegléd - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony

Az S50-es monori vonatok egy része Kelenföld vasútállomásról fognak indulni és érkezni, a Z50-es zónázó vonatok valamint a nyíregyházi InterCity vonatok korábban fognak indulni a Nyugati pályaudvarról. A záhonyi sebesvonatok végállomása Kőbánya-Kispest lesz.

140 Budapest - Cegléd - Kecskemét - Szeged
A szegedi InterCity vonatok Budapest-Nyugati pályaudvarról korábban fognak indulni.
Cegléd és Kiskunfélegyháza között az összes vonat helyett (szegedi IC, bajai IR, Aranyhíd Expressz) vonatpótló autóbuszok fognak közlekedni.

145 Kecskemét - Lakitelek - Szolnok


Az S220-as személyvonatok helyett Kecskemét és Lakitelek között vonatpótló autóbuszok fognak közlekedni


Az S220-as személyvonatok ideiglenes végállomása Kecskemét alsó állomás lesz. Kecskemét alsó és Kecskemét között vonatpótló autóbuszok fognak közlekedni.

forrás: MÁV-CSOPORT

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések